Vakantiewoning “Klein Amerika” Groesbeek

Omgeving - TPL_SITE_TITLE

Groesbeek en omgeving zijn een lust voor het oog. Naast het platteland is er volop bos en heuvels om van te genieten. Het bos ligt al op 500 meter afstand van Vakantiewoning "Klein Amerika". Ook de Mookerheide ligt binnen wandelafstand van de woning. Naast verschillende wandelroutes, waaronder het "Pieterpad", zijn er verschillende ANWB bewegwijzerde fietsroutes in de omgeving te vinden. Zo zijn er de Maasroute, de Reichswaldroute en de Rhein-Waalroute. Houdt u er niet van om bordjes te volgen? U kunt natuurlijk ook zelf uw route uitstippelen.

"Klein Amerika" ligt aan de grens met Duitsland. Wilt u het buitenland ervaren kunt u binnen 20 minuten de stad Kleef bezoeken. Hier kunt u uw hart ophalen met: winkelen, wandelen in een van de mooiste parken van Duitsland, dierentuinbezoek en is er volop mogelijkheid voor terrasjes.

Wilt u op een bijzondere manier de omgeving verkennen kunt u via het oude spoor met de draisine naar Kranenburg en Kleef.

Verder kunt u in de omgeving diverse musea bezoeken, naar de speeltuin, golfen, midgetgolfen, zwemmen, winkelen in Nijmegen en nog veel meer. Kortom er is genoeg te beleven.

Uitzicht op GroesbeekFietsen vanaf de camping

Liever camperen?

camping

Naast de vakantiewoning hebt u de mogelijkheid om bij ons te kamperen.

Lees meer: Camping Op den Stuwwal