top of page
Groesbeek vakantiewoning.jpg

Inrichting

Woonkamer

Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op het platteland van Groesbeek. Na een stevige wandeling kun je lekker neerploffen op één van de banken en genieten van het uitzicht. In de woonkamer is een kleurentelevisie aanwezig. Met behulp van de schotel kun je vrijwel alle zenders ontvangen.
De grote eethoek staat tegenover de zithoek en hier kun je naast het nuttigen van de maaltijd ook een spelletje doen of een kaartje leggen.

Keuken

De keuken van "Klein Amerika" is net gerenoveerd en voorzien van alle gemakken!

Afwassen hoef je tijdens jouw verblijf niet, dat doet de afwasmachine!. In de keuken is een complete inventaris aanwezig, afgestemd op tien personen. Naast de keramische kookplaat zijn er een oven, magnetron een waterkoker en een koffiezetapparaat aanwezig.

Slaapkamers

Met 5 slaapkamers biedt "Klein Amerika" slaapgelegenheid voor maximaal 10 personen. Er zijn 4 slaapkamers boven en één beneden, allemaal voorzien van twee 1-persoons bedden. Het beddengoed bestaat uit een kussen en een

4-seizoenen dekbed en liggen bij aankomst opgemaakt voor u klaar!

Voor de kleintjes is het mogelijk een kinderbedje (inclusief beddengoed) te huren.

Sanitair

De badkamer bevindt zich op de begane grond.

De badkamer bestaat uit een wastafel, een douche en een ligbad. De thermostaatkraan zorgt voor een constante watertemperatuur.

In de badkamer is centrale verwarming aanwezig die de ruimte tijdens de koude dagen aangenaam warm houdt.

De vakantiewoning beschikt over twéé toiletten, één beneden en boven, gescheiden van de badkamer.

Tuin

Rondom de vakantiewoning bevindt zich een mooie, ruime tuin. Mogelijkheden genoeg om lekker te ontspannen of de BBQ aan te steken. Lekker 's avonds buiten eten of ontspannen met een boek in de rustige omgeving, het kan allemaal!

Vakantiewoning Groesbeek
bottom of page