Vakantiewoning “Klein Amerika” Groesbeek

Route plannen

Naast deze routebeschrijvingen kunt u onderaan de kaart tevens zelf uw route berekenen.

Vanaf A73

U neemt afslag Malden/Groesbeek (3). Aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Mook. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor en blijft u de weg alsmaar volgen tot u bij een rotonde komt in Mook. Op deze rotonde gaat u linksaf richting Groesbeek. U rijdt Mook uit het bos door.  Op de rotonde in Groesbeek gaat u rechtsaf richting Breedeweg. Volgende rotonde rechtsaf 2e Colonjes op. Kruising rechtdoor. U bent nu op Klein Amerika. U vervolgt de weg. De weg buigt scherp af naar links. De vakantiewoning ligt na 500 meter aan uw rechterkant.

Vanaf A77

Neem afslag Gennep (2) op de A77. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de Rijksweg op richting Nijmegen. Op de rotonde gaat u rechtdoor. Na 1.7 km gaat u rechtsaf de Zwarteweg op. Dit is nog net voor de verkeerslichten de plaats Milsbeek in.

U blijft de weg alsmaar volgen. U komt in het plaatsje Breedeweg. In de bocht naar rechts moet u linksaf en dan links aanhouden de straat Klein Amerika op. De weg buigt scherp naar rechts. U ziet de vakantiewoning nu links voor u liggen.

Vertrekpunt:

Liever camperen?

camping

Naast de vakantiewoning hebt u de mogelijkheid om bij ons te kamperen.

Lees meer: Camping Op den Stuwwal